Glejbjerg Fritidscenter forbedrer driftsøkonomien med nye, programmerbare brusepaneler

Glejbjerg Fritidscenter i Vejen kommune er i gang med renovering og fornyelse af centerets baderum, og har valgt danske brusepaneler med unikke fordele.

Da hele bruseafsnittet skulle udskiftes i forbindelse renoveringen af de forskellige baderum kontaktede halinspektør Kalle Junker det danske firma Tandrup Water Solutions fra Allerød for at få råd og vejledning til, hvordan opgaven kunne løses bedst muligt. I følge Kalle Junker var det nærliggende at kontakte Tandrup Water Solutions, da firmaet tidligere har været en god sparingspartner omkring bruse- og vandspareløsninger.

“Da vi hørte om opgavens karakter, stod det hurtigt klart, hvad den bedste løsning ville være”, forklarer Henrik G. Christensen, distriktschef og rådgiver hos Tandrup Water Solutions. “I baderum med mange brugere – som der jo her er tale om – er det vigtigt med robuste installationer, der kan tåle lidt af hvert. Og da vi samtidig fik at vide, at centeret vægtede enkel servicering og lavt vandforbrug højt, var vi ikke i tvivl om, at de nye FlexLine brusepaneler ville være den helt rigtige løsning”.

Intelligente paneler med lavt vandforbrug og god badekomfort
“Da vi fik demonstreret de nye FlexLine brusepaneler fra Tandrup, vidste vi, at dette var løsningen“, fortæller Kalle Junker fra Glejbjerg Fritidscenter. “De nye paneler er ikke blot nemme at montere og vedligeholde – de er også intelligente, hvilket betyder at vi selv nemt og enkelt kan programmere både skylletid og hygiejneskyl. Netop hygiejneskyllet er en stor fordel, da det modvirker stillestående vand i perioder uden brug, og dermed mindsker risikoen for uønsket bakterievækst i vandet. Vi kan også konstatere, at vi har fået et brusepanel, som giver en god badekomfort, selvom vandforbruget er lavere end tidligere. Og det er en kombination, vi værdsætter” siger Kalle Junker, “da det både giver tilfredse brugere og gavner driftsøkonomien”.

Let og simpel installation
Installatør Martin T. Kristensen fra VVS firmaet Pe’ Smed VVS ApS, som har monteret brusepanelerne, har også kun rosende ord til overs for FlexLine brusepanelerne fra Tandrup Water Solutions.

“Det er første gang vi monterer FlexLine brusepaneler og det har været en positiv oplevelse. Panelerne kommer komplet samlet og er utrolig nemme og hurtige at montere grundet et fleksibelt ophængsbeslag, som kan fikseres i flere højder. De leveres også med en unik teleskop-kobling, som gør tilslutningen til faste rør enkel og simpel. Jeg har også bemærket, at Tandrup Water Solutions laver FlexLine i flere størrelser og modeller, så man kan dække skaderne fra tidligere installationer, uden at skulle ud i dyre reparationer inden de kan monteres. Ideelt til renoveringsopgaver” slutter Martin T. Kristensen.

I følge Martin T. Kristensen fra
Pe’ Smed VVS er de nye bruse-
paneler meget nemme at
montere