Tandrup Water Solutions – en del af Johs. Tandrup A/S

Tandrup Water Solutions er et dansk firma, som hører under Johs. Tandrup A/S, der blev grundlagt af Johannes Tandrup tilbage i 1946.

Firmaet – der er familieejet – er beliggende i Allerød, ca. 30 km. nord for København, hvor vi bl.a. har egen produktion – herunder plaststøberi, montage, lager samt salg og administration.

I dag er der tale om et internationalt firma, hvor godt 90% af omsætningen går til eksport til over 30 lande.

Vores fokus er at være en fleksibel og innovativ partner. Både når det drejer sig om design og produktion af bruseløsninger, med tilhørende produkter, herunder vandbesparende løsninger til brusere og vandhaner, som samlet markedsføres under betegnelsen T-Save®. Og som det andet område, løsninger til sikring af bakteriefrit vand til bad og drikke, uden at gå på kompromis med sikkerhed, brusekomfort og vandbesparelse. Disse løsninger markedsføres samlet under betegnelsen T-Safe®.

Garanti:
Tandrup yder 1 års garanti fra leveringsdato

Generelle garantibestemmelser:
Varer behæftet med fabrikationsfejl repareres eller ombyttes uden beregning ved franko returnering indenfor 1 år fra produktet er leveret. Hvis produktets leveringsdato ikke kan bestemmes, fastlægges garantiperioden i stedet som 1 år regnet fra produktets datokode.

Garantiforbehold 

  • Garantien omfatter ikke forhold, som skyldes fejlagtig installation eller brug samt urenheder i vandet.
  • Alle produkter skal opbevares frostfrit. Frostskader er således ikke omfattet af garantien.
  • Skader, som skyldes manglende eller forkert vedligeholdelse, dækkes ikke. Med hensyn til vedligeholdelse og pleje henvises til medfølgende anvisninger.
  • Garantien omfatter ikke batterier i elektroniske produkter.

Se også vores virksomhedspolitik

Tandrup Water Solutions A/S er ISO 9001, ISO 14001 og ISO 13485 certificeret
579_logo_iso_9001 580_logo_iso_14001 logo_iso-13485